Цей продукт може вберегти від втрати слуху

Этот продукт может уберечь от потери слуха

Медики з Південної Кореї виявили, що шоколад може сприяти уповільненню втрати слуху, а також появі шуму у вухах у людей середнього віку.

Вчені в рамках національного обстеження здоров’я і харчування в 2012-2013 роках провели аналіз стану здоров’я людей, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на 24tv.ua.

Вони виявили, що ризик втрати слуху у віці від 40 до 64 років значно нижче серед людей, які регулярно вживають шоколад.

Лікарі пояснили результати дослідження тим, що в какао містяться хімічні речовини, звані поліфеноли. Вони володіють сильними антиоксидантними і протизапальними властивостями, які можуть захистити від пошкодження слуху.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *