Градація алкоголю по шкідливості: який із них найбільш небезпечний

Градация алкоголя по вредности: какой из них самый опасный

Ми розставили твої улюблені напої в порядку збільшення їх шкодочинності.

Він майже корисний завдяки вмісту калію, фосфору і цинку. Навіть дивно, що у піратів була така смертність.

Текіла

В агаві містяться полісахариди фруктани, які можуть регулювати кислотність шлунка і допомагати при виразкових колітах. І все ж текіла дуже міцна.

Горілка

Непатріотичне третє місце. Вона знімає набряк легені, її можна пити при виразці, але, на жаль, горілка сверхкалорийна і звикання до неї розвивається швидко.

Віскі

Незважаючи на наявність елагової кислоти (потужний протипухлинний антиоксидант), віскі в нашому топі не лідирує. Причина – велика кількість сивушних масел.

Коньяк

Із-за сильного коктейлю спиртових фракцій коньяк у великих дозах майже отруйний для нервової системи. Хоча він розширює судини.

Share