Купуємо отрута: найпопулярніший продукт вбиває українців

Покупаем яд: самый популярный продукт убивает украинцев

Медики б’ють на сполох і просять відмовитися від його вживання, або хоча б мінімізувати його кількість в раціоні.

Співробітники Українського дослідного центру вважають, що головна шкода від хліба – розмноження дріжджових грибків, які, потрапляючи в кров, збільшують свою популяцію, споживають вітаміни, мікроелементи, білки.

Одночасно в нашу кров потрапляють продукти життєдіяльності грибків, які вони виділяють, – токсини, тобто дріжджі паразитують у нашому організмі. При цьому наголошується, що капсули з клейковиною, в яких містяться дріжджі для випічки, в кишечнику руйнуються і пошкоджують слизову, порушують нормальну мікрофлору.

Більше того, вони паразитують не тільки в кишечнику, але й живуть у плазмі крові, вільно розмножуються, в основному брунькуванням. Це може привести до різних типів інтоксикації, грибкових захворювань, порушень імунітету.

Наступна небезпека – це хронічні хвороби і пухлини. Якщо припинити є сучасний дріжджовий хліб, то тільки через 5 років ми не виявимо дріжджових клітин у плазмі крові.

Існує близько 500 видів дріжджових грибів, але найбільш небезпечними для людини вважаються близько 30.

При цьому варто відзначити, що в останні роки грибковими захворюваннями поголовно хворіють майже всі, причому аптечними ліками вони не лікуються.

Share