Лікарі розповіли про несподіване корисний властивості сала

Врачи рассказали о неожиданном полезном свойстве сала

Головне правило — не зловживати цим продуктом.

Сало корисне навіть при зайвій вазі. Його споживання служить відмінною профілактикою онкозахворювань, сприяючи виведенню з організму канцерогенів, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Країну Здоров’я.

Свою професійну думку про користь сала висловила дієтолог Людмила Денисенко. Експерт заявила, що при помірному споживанні сало є одним з найбільш корисних для здоров’я харчових джерел жиру. Такий жир, зазначила дієтолог, не веде до появи целюліту або відкладень на животі і стегнах, — дані проблеми пов’язані з проблемою надмірного поглинання калорій, а не конкретного продукту.

Більш того, навіть за наявності зайвої ваги сало все одно корисно. Проте в даному випадку дієтолог рекомендує суворо дотримуватися нормі споживання сала — з’їдати його в кількості не більше 30 грамів два-три рази в тиждень.

За словами Людмили Денисенко, сало не накопичує в собі радіонукліди і сам є засобом «вигнання» з організму небезпечних компонентів. До 40% складу сала — це ненасичені жирні кислоти, які при попаданні в організм зв’язують і виводять он токсини.

Медики назвали недуги, які можна визначити по очах

«Більшість канцерогенів розчиняються в жирах, які організм отримує з салом, і після цього виводяться з організму», — сказала дієтолог.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *