Лікарі розповіли про шкоду локшини швидкого приготування

Врачи рассказали о вреде лапши быстрого приготовления

Якщо ви не хочете замість улюбленого заняття висиджувати черги до лікарів гастроентерологів та дієтологам, то припиніть вживати в їжу локшину швидкого приготування.

Безсумнівно, що така локшина – найбільш швидкий і найменш витратний спосіб втамувати голод, наприклад, в обідню перерву, але все ж таки, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Голос.

За словами лікаря гастроентеролога і дієтолога Нурии Діановій, якщо ви бережете свій шлунково-кишковий тракт, тобто таку локшину категорично заборонено. Крім того, ця локшина може стати причиною захворювання нирок та печінки.

«Ціна локшини швидкого приготування говорить про те, що в її складі присутні тільки найдешевші продукти низької якості. Продукти, з яких зроблена локшина насичені консервантами, стабілізаторами і підсилювачами смаку. Вони багаті вуглеводами. Про вміст корисних білків і вітамінів говорити не доводиться», — розповіла Діанова.

Ці спеції сприяють швидкому схудненню

Вона уточнила, що незважаючи на те, що такий продукт швидко засвоюється організмом, він призводить до посиленого виділення інсуліну та підвищення рівня глюкози, які прагнуть перетворитися в жир. Особливо небезпечний в складі такої локшини емульгатор Е322, саме він штовхає організм до розвитку виразки шлунка і кишечника.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *