Медики назвали хвороби, при яких бажаним є редьку

Медики назвали болезни, при которых желательно есть редьку

Порція редьки забезпечує приблизно 15% добової норми споживання вітаміну С.

Вона також багата калієм, кальцієм, натрієм, тіаміном, ніацином, рибофлавіном, фолатом, вітаміном А, До, магнієм, фосфором і цинком. Це багатство поживних речовин робить редьку незамінними весняними овочами, передає Хроніка.інфо з посиланням на womanel.com.ua.

Редька – для детоксикації

Редька корисна для печінки, тому що вона діє як потужний детоксификатор. Вона ефективна в очищенні крові і виведення токсинів.

Редька – для сечовидільної системи

Овочі вважаються сечогінними, оскільки вони збільшують вироблення сечі. Сік редьки також дуже корисний, оскільки він зменшує інфекції і роздратування сечових шляхів. Редька також ефективна при деяких захворюваннях нирок, так як володіє антисептичними властивостями.

Редька – для запобігання раку

Оскільки редька багата вітаміном С, фолієвою кислотою та антоцианинами, вважається, що овочі ефективні при раку товстої кишки, нирок, шлунка і порожнини рота. Ізотіоціанати, що містяться в редьці, також запобігають розвитку ракових клітин. Крім того, вона містить антиоксиданти, які знижують ризик пухлин.

Редька – для схудненняЦе пов’язано з низьким вмістом вуглеводів і багатством клітковини і води. Оскільки вона зберігає насичення, споживання калорій зменшується. Це допомагає регулювати рухи кишечника, тим самим посилюючи обмін речовин і допомагає скинути зайву вагу.

Редька – для дихальних шляхів

Ці смачні весняні овочі зменшують подразнення дихальної системи, в тому числі подразнення носа, горла, дихальних шляхів і легенів, які виникають в результаті простудних захворювань, інфекцій, алергії та інших причин. Редька допомагає усунути надлишкову секрецію горла, полегшуючи біль у горлі і очищаючи пазухи. Вона багата вітамінами і антиоксидантами, які захищають дихальну систему від інфекцій.

Редька – для краси шкіри

Вітамін С, В, фосфор і цинк, що містяться в редьці, корисні для зволоження шкіри. Овочі мають дезінфікуючі властивості, допомагаючи зменшити недоліки шкіри, у тому числі сухість, висипання і нерівності.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *