Медики з’ясували, в чому небезпека харчової соди

Медики выяснили, в чем опасность пищевой соды

Останнім часом про харчовій соді, як про чудодійний засіб, багато говориться. За допомогою цієї речовини можна успішно вирішувати багато питань в хаті, на городі, квартирі.

Народні експерти рекомендують застосовувати соду як засіб від багатьох захворювань і проблем зі здоров’ям. Деякі фахівці радять не тільки застосовувати соду зовні, але і всередину. Проте лікарі скептично ставляться до таких методів лікування і настійно не рекомендують робити цього, оскільки сода може завдати серйозної шкоди здоров’ю, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Голос.

Деякі люди використовують содовий розчин для боротьби з печією. Однак слід знати, що тривале вживання соди призводить до збільшення об’єму виділеної соляної кислоти і вуглекислого газу. У результаті через деякий час печія посилюється, крім того, з’являється здуття живота.

Зловживання содовим розчином пошкоджує слизові оболонки, що загрожує розвитком виразки, гастриту і навіть появою хімічного опіку.

Лікарі пояснили, як алкоголь впливає на розвиток раку

Лікарі також звертають увагу на те, що регулярне вживання содового розчину порушує кислотно-лужний баланс крові, що призводить до активному розмноженню мікробів і бактерій в організмі.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *