Варення з цієї ягоди робить організм стійким до раку

Варенье из этой ягоды делает организм устойчивым к раку

Корисно при ряді хвороб.

Медики розповіли про користь малинового варення — воно робить організм більш стійким до виникнення раку і не тільки це. За словами лікаря-терапевта Таміли Тулпаровой зазначає, що варення з малини, яке не пройшло процедуру варіння, має ті ж властивості, що і свіжі ягоди, передає Хроніка.інфо з посиланням на ” Народну правду.

Користь малинового варення:

Має бактерицидні властивості. Малинове варення має бактерицидний ефект і може бути корисним при лікуванні герпесу. Якщо змащувати варення з малини уражену ділянку, висип проходить. В малиновому варення містяться фітонциди – природні антибіотиками. За рахунок фітонцидів воно забезпечує відмінний антимікробний ефект.

Корисно при ряді хвороб. В ягодах малини міститься мідь, завдяки якій поліпшується стан шкіри, а також забезпечується гарний настрій.

Профілактика старіння і тромбів. Малина здатна сповільнювати старіння тканин. Натуральне малинове варення добре розріджує кров і завдяки даній властивості корисно як засіб профілактики тромбоутворення.

Захищає від анемії. Лікарі рекомендують з’їдати вагітним жінкам по чайній ложці малинового варення три рази в день. Це допомагає збільшити гемоглобін, адже в малині міститься велика кількість заліза.

Допомагає від набряків. Малинове варення володіє сечогінною дією і може бути корисним для позбавлення від набряків, – але строго за умови, що набряклість не пов’язана з проблемами в роботі нирок або сечовидільної системи.

Покращує стан при застуді. Малинове варення при застуді допомагає зменшити кашель, пом’якшити біль у горлі. В малині міститься природна ацетилсаліцилова кислота, яка впливає на організм людини жарознижуючий ефект, тому малинове варення рекомендується вживати при підвищеній температурі в якості жарознижуючого. Крім цього, на відміну від аспірину малинове варення не провокує розвиток виразки шлунка і гастриту.

Названо продукти, здатні розчиняти тромби

На думку медиків, малинове варення повинно бути на столі у людей, які страждають від радикуліту, хвороб суглобів і ШКТ, нирок, крові, а також у тих, хто страждає від підвищеного тиску.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *