Вчені заявили про смертельну небезпеку соку

Ученые заявили о смертельной опасности сока

У дослідженні взяли участь більше 100 тисяч добровольців.

Французькі вчені з Університету Сорбонни в Парижі з’ясували, що постійне вживання напоїв з високою концентрацією цукру підвищує ймовірність розвитку онкозахворювань.

Про це пише Хроніка.інфо з посиланням на rambler.ru.

В основу експерименту лягло вивчення залежності стан здоров’я добровольців від вживаних продуктів. Особливу увагу віддалилося залежності між різними формами раку і вживанням солодких напоїв — солодких напоїв, фруктових соків і напоїв з штучними підсолоджувачами.

Знайдено спосіб виключити відмову серця, діабет і рак

З’ясувалося, що солодкі напої збільшують ризик розвитку онкологічних захворювань, навіть якщо у людини немає зайвої ваги. З’ясувалося, що на кожну тисячу осіб припадали 22 хворих на онкологію. Вживання 100 мл напою, з вмістом цукру збільшувало ризик хвороби на 12%-18%, а раку молочної залози на 15%-22%.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *