Вживання цього продукту замість м’яса значно подовжує життя

Употребление этого продукта вместо мяса значительно продлевает жизнь

Ризик ранньої смерті знижується на 17%.

Вчені з США провели 16-річне дослідження, яке показало, що вживання риби замість м’яса може знизити ризик передчасної смерті на 17%, передає Хроніка.інфо з посиланням на Новини Ю.

Як показало 16-річне дослідження, вживання більшої кількості тунця, лосося і курки замість червоного м’яса може знизити ризик ранньої смерті на 17%. Що стосується надмірного наявності в раціоні яловичини, свинини і баранини, то була виявлена пряма зв’язок з розвитком діабету, хвороб серця і деякими видами раку. Точніше, збільшення споживання на 3? порції червоного м’яса на тиждень підвищує ймовірність передчасної смерті до 13%. Але ті добровольці, які в ході експерименту відмовилися від щоденного його переваги, знизили ризик раннього відходу з життя на шосту частину. Відмова від яловичини, баранини і свинини і вибір на користь курки або овочів скоротив смертність в учасників на 10%.

Цей напій допоможе врятуватися від спеки

Гарвардські вчені спостерігали за більш ніж 81 000 дорослих протягом 16 років. Френк Ху, професор харчування в університеті, сказав з цього приводу, що середземноморська дієта важлива для поліпшення здоров’я людини та екологічної стійкості. Британська асоціація м’ясопереробників заявила у відповідь на висновки дослідження, — немає послідовних доказів того, що будь-яка їжа, включаючи червоне м’ясо, приводить до підвищеного ризику смерті.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *