У Туреччині готельєри зізналися, що роблять з недоїденими продуктами зі «шведського столу»

В Турции отельеры признались, что делают с недоеденными продуктами со «шведского стола»

Про це важливо знати.

Турецькі готелі повторно виставляють на «шведському столі» продукти, які не доїли гості, передає Хроніка.інфо посиланням на Оглядач.

Як розповів голова Федерації готельєрів Туреччини Осман Айык, це не стосується швидкопсувних продуктів.

Також Айык підкреслив, що продукти, які можуть використовуватися повторно, чітко визначені, і асортимент шведського столу формується з урахуванням цього.

«З використаної тарілки гостя готелю у жодному разі нічого не може бути використане повторно, всі залишки їжі з тарілок повністю викидаються в сміття», — заявив глава Федерації готельєрів.

Айык розповів, що кілька разів можуть використовуватися такі продукти, як сир, мед, пастеризовані оливки, масло і варення.

За словами голови Федерації готельєрів, в Туреччині є жорсткі критерії використання і зберігання продуктів харчування. Кожне готельне підприємство зобов’язано слідувати їм.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *